• UKR
  • ENG
  • Долучитись
  • UKR
  • ENG
  • Долучитись
    Продовжуємо розширювати географію оновлення та термомодернізації. Хмельниччина

    Продовжуємо розширювати географію оновлення та термомодернізації. Хмельниччина

    Термомодернізація як ключовий крок до оновлення  Хмельниччини  —  тема перемовин, проведених представниками Ліги ONOVA з Головою Хмельницької обласної ради Віолетою Лабазюк.

    Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, Голова правління ГС "Український фонд енергоефективності та енергозбереження" Єгор Стефанович та координатор з енергоефективності ГС УФЕЕ Олександр Залевський.


    Під час зустрічі представники Ліги обговорили з головою обласної ради ситуацію в регіоні.

    Одним із викликів є проблема внутрішньо переміщених осіб, спричинена військовими діями рф. Місцева влада та громадські організації активно працюють над підтримкою переселенців — вживаються заходи щодо забезпечення соціального захисту ВПО, надання медичної та гуманітарної допомоги.

    Також приділяється пильна увага розвитку економіки регіону, залученню інвестицій, розвитку промислового та сільськогосподарського секторів, відновленню шкіл та лікарень. 

    Голова Хмельницької облради виявила зацікавленість у термомодернізації. За її словами, обласна рада повністю підтримує урядову ініціативу "Енергоефективність громадських будівель в Україні", цінує підтримку Мінвідновлення та європейських донорів і готова всебічно підтримувати цю ініціативу. 

    Сторони висловили готовність до плідної співпраці та зосередженість на досягненні спільних цілей оновлення регіону шляхом  впровадження енергоефективних заходів.


    Крім того, під час візиту Єгора Стефановича та Олександра Залевського до Хмельницької області, особлива увага була приділена пілотним громадам регіону. У рамках візиту наші представники  відвідали Хмельницьку, Кам'янець-Подільську, Шепетівську, Нетішинську міські ради, а також Ярмолинецьку громаду.

    Під час зустрічей з головами громад обговорювались переваги та можливості, які принесе впровадження термомодернізації їхнім громадам. Зазначено, що саме місцеве керівництво визначатиме об'єкти, які будуть включені до переліку для подальшої термомодернізації.

    “Країна оновлюється за рахунок економії коштів через ефективне використання тепла та енергії. Це світовий досвід, який вже успішно застосовують наші сусіди - країни Балтії. Заходи з енергоефективності мають економічний, соціальний та політичний ефект, адже ми оновлюємо соціальні об'єкти - школи, дитячі садки, лікарні”, — підкреслив головний координатор Ліги ONOVA, голова правління ГС УФЕЕ Єгор Стефанович.

    Єгор Стефанович та Олександр Залевський на зустрічі з міським головою Кам'янця-Подільського Михайлом Посітком

    Під час візиту до Хмельницького представники Ліги ONOVA також відвідали місцевий Центр енергоефективності. З керівником Центру Дмитром Леськівим  домовилися про співпрацю та поширення досвіду термомодернізації Громадської спілки та Центру на весь регіон.

    У Хмельницькому центрі енергоефективності з Дмитром Леськівим, начальником відділу енергоменеджменту



    Під час зустрічі з представниками Ярмолинецької громади



    Зустріч з міським головою Нетішинської міської ради Олександром Супрунюком 


    Зустріч з командою Шепетівської міської ради на чолі з головою Віталієм Бузилем 



    “Маючи значний досвід у галузі енергоефективності ми з радістю надаємо необхідну експертну підтримку громадам та готові допомогти з реалізацією термомодернізації громадських будівель регіону”, — прокоментував   візит до Хмельниччини координатор з енергоефективності ГС Олександр Залевський.

     Разом ми робимо Україну енергоефективною та енергонезалежною!

    Outdated Browser
    Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
    Outdated Browser
    Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
    ви можете вільно користуватися ним.
    67.15%
    людей використовує
    цей браузер
    Google Chrome
    Доступно для
    • Windows
    • Mac OS
    • Linux
    9.6%
    людей використовує
    цей браузер
    Mozilla Firefox
    Доступно для
    • Windows
    • Mac OS
    • Linux
    4.5%
    людей використовує
    цей браузер
    Microsoft Edge
    Доступно для
    • Windows
    • Mac OS
    3.15%
    людей використовує
    цей браузер
    Доступно для
    • Windows
    • Mac OS
    • Linux